Григор Димитров ще се опита да спечели втора титла от

...
Григор Димитров ще се опита да спечели втора титла от
Коментари Харесай

Ето коя телевизия ще излъчи финала между Гришо и Джокера

Григор Димитров ще се опита да завоюва втора купа от сериите АТП " Мастърс " 1000 в кариерата си през днешния ден от 16:00 часа на шампионата в Париж. Най-добрият български тенисист ще спори за оценката със международния номер 1 Новак Джокович, а мачът ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 1 . Студиото преди срещата, с посетител българският тенисист и треньор на Юлиан Стаматов, ще стартира в 15:45.

Новак Джокович се класира за финала в Париж след доста оспорван конфликт и поврат против Андрей Рубльов с 5:7, 7:6(3), 7:5), където го очакваше Григор Димитров, който по-рано денем в профил международния номер 6 Стефанос Циципас с 6:3, 6:7(1), 7:6(3).
 Време е за огромния край - вдъхновен Григор Димитров против международния №1 Новак Джокович
Време е за огромния край - вдъхновен Григор Димитров против международния №1 Новак Джокович

Битката е от 16:00 часа

Това ще бъде 13-а среща сред двамата, като Димитров има единствено една победа - през 2013 година на шампионата от сериите АТП " Мастърс " 1000 в Рим. Джокович, който сега оглавява ранглистата, има шест трофеи от шампионата в Париж и ще играе своя седми край за годината.

Григор Димитров има една купа от " Мастърс ", която завоюва в Синсинати през 2017 година. Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма и доближи до финала, като отстрани Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР