Григор Димитров ще се изправи срещу водача в схемата Стефанос

...
Григор Димитров ще се изправи срещу водача в схемата Стефанос
Коментари Харесай

Циципас гони реванш срещу Григор Димитров днес

Григор Димитров ще се изправи против лидера в схемата Стефанос Циципас в най-дългоочаквания дуел от първия кръг на шампионата от сериите АТР 500 във Виена. Срещата ще стартира през днешния ден не по-рано от 16:30 часа.

Двамата се срещнаха в същата конкуренция и през предишния сезон. Тогава завоюва Гришо и в този момент международният номер 3 наподобява пределно стимулиран да вземе реванш.

Димитров и Циципас ще излязат на корта във втори мач от програмата на централния корт, която стартира в 15 часа българско време със срещата на Каспер Рууд (номер 4 в схемата) и Лойд Харис.

" Вълнуващ мач ще е още на старта! Когато видях жребия си споделих, че подобен мач може да е четвъртфинал или полуфинал. Ще мога да видя на какво равнище съм против него, той прави изумителна година и е топ състезател. Дяволски добър състезател ", разяснява преди конфликта Димитров.

" Предизвикателството е налице, тъй че желая да го приема и да тествам уменията си. Предишният мач с Григор беше много оспорван. Тогава обаче не бях на 100 % подготвен физически. Сега ще дам всичко от себе си, с цел да печеля ", съобщи Циципас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР