Григор Димитров ще избегне неловка среща с бившата си любима

...
Григор Димитров ще избегне неловка среща с бившата си любима
Коментари Харесай

Лолита напусна Монако, за да не среща Гришо 


Григор Димитров ще избегне неловка среща с някогашната си обичана Лолита Османова, до момента в който почива и тренира в Монако преди идващия сезон. Красивата рускиня напусна княжеството. Почти година след раздялата им Лолита се реалокира в Дубай, е не вечно. Османова показа, че ще живее в емирството тази зима. Така ще избегне студовете в Европа, а и непредвидена среща с Гришо. Още повече, че двамата посещават постоянно едни и същи места в Монако, даже фитнесът им е общ. Има доста споделени другари в княжеството. Лолита към този момент отпътува за Дубай. Османова опакова багажа за краткотрайния дом преди седмица. За да е готова за живота в емирството, потърси препоръки от приятелите и почитателите си в инстаграм. Рускинята помоли да й споделят най-хубавите магазини, заведения, фризьори, фотографи и така нататък За времето, в което е в Дубай, някогашната тенис половинка към този момент посети няколко от топклубовете със своя другарка, написа България Днес.

В същото време Григор се радва на любовта на сестрите Уилямс. Нещо повече, Винъс и Серина даже се скараха за него. Двете показаха поддръжката си към Димитров след загубата от Новак Джокович на финала в Париж. Българинът пусна послание към почитателите, в което благодари на американките за поддръжката по време на шампионата.

„ Моля, имай поради, че аз съм най-големият ти почитател, по-голям от Серина Уилямс “, разяснява кака й Винъс. Григор незабавно реагира. „ Аййй, айй, какво ще каже Серина Уилямс в този момент? “ бе неговият отговор. По-малката от славните сестри също се включи с красноречивото “Обичам те, Григс ”. Димитров нееднократно е споделял, че е извънредно добър другар с Винъс и Серина. Той даже имаше къс флирт с втората преди няколко години.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР