Григор Димитров се включи в битката с коронавируса. Най-добрият български

...
Григор Димитров се включи в битката с коронавируса. Най-добрият български
Коментари Харесай

Гришо дарява средства за ваксина срещу коронавируса

Григор Димитров се включи в борбата с ковид. Най-добрият български тенисист поддържа акцията Global Response за набиране на средства за битката с COVID-19.. Тя е проведена по самодейност на Европейската комисия, а задачата на събието, което ще се организира през днешния ден, е събирането на внушителните 7,5 милиарда евро.

Гришо снима особено видеопослание, призовавайки за обединяване против ковид.
Гришо: Липсваш ми, тенис! Най-добрият ни тенисист разгласява прочувствено известие в обществените мрежи
" Днес целият свят е изправен пред мощен и рисков съперник – ковид. Урокът, който научих от спорта, е, че ние сме мощни обединени. Моят тим играе основна роля за всеки самостоятелен триумф, който имам. По този метод интернационалната организация с просвета и изследвания е ключът към сполучливата битка с ковид. "

" Нека дадем на най-хубавите учени и бизнесмени инструментите и нашата поддръжка, с цел да се сътвори ваксина, лекуване и диагностициране на вируса. Това ще ни приближи до довеждане докрай на гейма, сета и мача. За здравето на човечеството против ковид. Благодаря ви! ", споделя Димитров.

Thank you @GrigorDimitrov for joining the #GlobalResponse
One step closer to hearing game, set and match against coronavirus. Tomorrow the pledging event to raise €7.5 billion will take place.

Learn more: https://t.co/B9QLTFJOf6 #UnitedAgainstCoronavirus pic.twitter.com/GZVtwncFlp
— European Commission
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР