Григор Димитров се представя на много високо ниво от началото

...
Григор Димитров се представя на много високо ниво от началото
Коментари Харесай

Програмата за четвъртък: Григор Димитров открива участието си на турнира в Марсилия

Григор Димитров се показва на доста високо равнище от началото на 2023-та и през предходната седмица записа първокласни победи над състезатели от ранга на Хуберт Хуркач и Алекс Де Минор, с цел да доближи до полуфиналите на шампионата в Ротердам, където отстъпи на бъдещия първенец Даниил Медведев. Време за отмора обаче за най-хубавия български тенисист нямаше, тъй като той отпътува непосредствено за Марсилия и на следващия ден ще изигра първия си дуел от ATP 250 надпреварата във френския град.

Родният ни представител е подложен под номер четири в главната скица и стартира присъединяване си непосредствено от осминафиналите, където ще премери сили с квалификанта Хийс Броуер. 26-годишният нидерландец сътвори същинска сензация на домашната си конкуренция в Ротердам, откакто получи " уайлд кард " в последния вероятен миг и доближи до дебютния си четвъртфинал на сходно равнище.

В момента Броуер се намира на върховата си 116-та позиция и разумно до момента двамата с Григор в никакъв случай до момента не са се срещи между тях, само че въпросното събитие ще се промени през утрешния ден, когато първата ни ракета ще премери сили с Броуер. Двубоят е подложен под номер три в програмата на централния корт и ще стартира към 16:00 часа българско време.

Пълна стратегия за централния корт в Марсилия:

1. Микаел Имер - Давид Гофен (започват не преди 12:30 часа)

2. Леандро Риедл - Хуберт Хуркач (започват не преди 14:30 часа)

3. Григор Димитров - Хийс Броуер

4. Артур Фис - Яник Синер (не преди 19:00 часа)

5. Александър Ришар - Алекс Де Минор (не преди 21:00часа)

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР