Григор Димитров разкри пред bTV, че тенисът пречи на личния

...
Григор Димитров разкри пред bTV, че тенисът пречи на личния
Коментари Харесай

Григор: Казал съм на Никол, че за мен тенисът е на първо място

Григор Димитров разкри пред bTV, че тенисът пречи на персоналния му живот и основаването на връзки. В третата част от изявлението си за предаването " Преди обед " най-хубавият ни тенисист приказва за обичаните си занимания, взаимоотношенията си с певицата Никол Шерцингер и желанието един ден да сътвори семейство.

“Тенисът пречи на всичко. Трудно е да бъдеш другар и по тази причина приятелите ми се броят на пръсти. Заради тениса не можеш да планираш почивка или отмора отсега нататък. Понякога с Никол не се чуваме с дни поради уговорките ни. Тя идва по-често при мен. Казвал съм й, че за мен тенисът е преди всичко. Или го приемаш, или не. И в действителност е по този начин ", съобщи международният номер 19.

" Един ден желая да имам семейство, само че сега имам доста други цели ", добави 27-годишният Димитров.

Той показа, че в свободното си време обича да рисува и се надява някой ден с Роджър Федерер и Томи Хаас да запишат още една ария с групата " The Onehanded Backhand Boys ".

Гришо разяснява и песента на Михаела Филева, която се появи в негово видео преди няколко седмици: " Работя с физиотерапевта ми Алгис Христов, той ми демонстрира песни. Тази ария на Михаела Филева изключително ми харесва. Засичали сме се с Михаела Филева след финала в София ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР