Григор Димитров продължава с отличното си представяне на Откритото първенство

...
Григор Димитров продължава с отличното си представяне на Откритото първенство
Коментари Харесай

Гришо прегази сърбин в Мелбърн, чака Джокович

Григор Димитров продължава с отличното си показване на Откритото състезание по тенис в Австралия. Най-добрият български тенисист си проправи път до третия кръг след експресна победа против Ласо Джере от Сърбия с 6:3,6:2, 6:0 в Мелбърн.

Ако не се случи някаква изненада, идващият противник на Гришо ще бъде Новак Джокович. Сърбинът има за противник Ензо Куако от Франция, а двамата ще се срещнат по-късно през днешния ден на австралийска земя. Балансът на Димитров против Ноле е 1-9. 

Григор не се забави и стигна до пробив още във втория гейм, което се оказа задоволително да вземе самодейността и да победи в първия сет с 6:3. Българинът улесни своята задача още повече във втория сет, защото стигна до още два пробива и по този метод поведе с 2:0 в общия резултат. Той нямаше никакви проблеми и в третия сет, в който постави точка на разногласието с 6:0.

Световният №29 реализира 9 аса против единствено 4 за Джере. Освен това българската звезда позволи едвам 2 двойни неточности, до момента в който неговият противник сгреши цели 7 пъти.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР