„Григор Димитров попари мечтите на Давид Гофен“, „Гофен загуби "Мастърс",

...
„Григор Димитров попари мечтите на Давид Гофен“, „Гофен загуби "Мастърс",
Коментари Харесай

Медиите в Белгия: Григор попари мечтите ни

„ Григор Димитров попари фантазиите на Давид Гофен “, „ Гофен загуби "Мастърс ", „ Гофен си потегля от Лондон с най-големия чек до момента и с поука “ - това са водещите заглавия тази заран в белгийската преса във връзка снощния финален мач от шампионата на АТП в Лондон, извоюван от българския тенисист.

Кои бяха оръжията на Гришо?

Заглавията по тази тематика са на трето място съгласно интереса на читателите. Мнозина белгийци се питат за какво националните малките екрани нощес не предаваха срещата онлайн. Обяснението е, че правата се държат от телекомуникационен оператор, който "не можел да ги преотстъпи ".

Уточнява се, че съгласно белгийското законодателство, когато спортната среща провокира огромен публичен интерес, преотстъпването на правата е възможно, в случай че срещата е от шампионатите "Ролан Гарос ", "Уимбълдън ", "Фед Къп " или за купата "Дейвис ".

Григориада в Лондон!

Отчита се, че са вероятни изключения от това предписание и че наподобява малките екрани не са водили нужните договаряния. Медиите дефинират играта на Гофен нощес като "героична " и означават, че той се е пречупил физически.

В своите изявленията белгийският тенисист отбелязва, че пренасочва вниманието си към купата "Дейвис ". Според медиите снощният мач е предиздвикал Белгия да затаи мирис. Коментатори регистрират, че нощес той е показал желязна воля, а мачът е бил "исторически за белгийския тенис и за белгийския спорт ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР