Григор Димитров отстъпи от световния №11 – Даниил Медведев, с

...
Григор Димитров отстъпи от световния №11 – Даниил Медведев, с
Коментари Харесай

Руснак прегази Григор в Ротердам

Григор Димитров отстъпи от международния №11 – Даниил Медведев, с 0:2 (1:6, 2:6) след час и 22 минути игра в полуфинален мач от шампионата в Ротердам, Нидерландия, който е от сериите ATP 500. 

Първата ракета на България позволи три пробива в първия сет, който бе елементарно извоюван от руснака с 6:1. В средата на втория сет Григор можеше да доближи до пробив при 2:2, откакто водеше с 40:0, само че в последна сметка не съумя, което се оказа и решаващо за крайния процес на срещата.
Първи сет: Димитров - Медведев 1:6
Григор Димитров сервира първи в мача. Първата ни ракета завоюва доста мъчно първия сет, откакто бе подравнен от Даниил Медведев при 40:40, само че не позволи ранен пробив. Руснакът поведе в първия си сервис гейм с 40:15 на Григор, който върна една точка, само че в последна сметка на съумя да стигне до пробив. След 12 минути игра в Ротердам, Медведев води на Димитров с 2:1, откакто реализира пробив на нула против българина. Руснакът завоюва ледно своя сервис гейм, след което поведе с 3:1.

Григор Димитров позволи да бъде продънен за втори следващ пътв петия гейм, спечелвайки единствено една точка, с което Медведев поведе с 4:1. Руснакът завоюва и шестия сет, в който сервира, а първата ни ракета пропиля два брейк пойнта. Медведев доближи до третия си пробив в първия сет, с което го и завоюва безапелационно с 6:1.

Втори сет: Димитров - Медведев 2:6

Руският тенисист стартира втория сет по метода, по който приключи първия и съумя да завоюва първия си сервис гейм. Медведев отгново съумя да пробие Димитров при първия сервис гейм на хасковлията за втория сет, с което поведе с 2:0. Първата ни ракета съумя да върне пробива в третия сет, откакто преди този момент доближи до тъждество при 40:40. Димитров съумя да доближи до равенството, откакто завоюва втория си сервис гейм при 2:2.

Гришо доближи до 40:0 в петия сервис, в който обаче руснакът съумя да избави три брейк пойнта и да поведе с 3:2. Медведев доближи до втори пробив в шестия гейм, с което поведе с 4:2 гейма във втория сет против Григор Димитров. Руснакът завоюва и своя сервис гейм, и по този начин е на един пробив от край в Ротердам.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР