Григор Димитров определено изпрати един положителен US Open, имайки предвид

...
Григор Димитров определено изпрати един положителен US Open, имайки предвид
Коментари Харесай

Какво предстои за Григор Димитров след US Open? Пълна програма за първата ни ракета

Григор Димитров несъмнено изпрати един позитивен US Open, имайки поради неяснотата към неговото физическо положение преди шампионата и извънредно сложната част на схемата, в която попадна. Българинът стартира присъединяване си неубедително, само че последователно откри своя темп и реализира първия си поврат в кариерата от 0:2 сета, надделявайки на старта над Алекс Молчан.

Впоследствие първата ни ракета изигра извънредно мощен мач против някогашния първенец Анди Мъри, като не му отпусна нито един сет и тази заран не беше надалеч от това да съкруши още едно огромно име, а точно Александъ Зверев, единствено че силите напуснаха родния ни представител и той отпадна от шампионата, отстъпвайки с 1:3 в обособените елементи на олимпийския първенец от Токио.

Добрите вести за Григор са, че в този момент следва известна пауза от съревнования в календара на ATP и той ще има нужното време да се възвърне за шампионатите в Китай, които се завръщат в тениса след 4-годишна пауза. В края на месеца се чака да забележим някогашния номер три на надпреварите в Чънгду и Пекин, където е надлежно някогашен 1/2-финалист и финалист, а най-после Гришо ще приключи китайската си случка с присъединяване на Мастърса в Шанхай.

Пълна стратегия на Григор Димитров през идващия месец:

1. ATP 250 конкуренция в Чънгду ( 20-26 септември)

2. ATP 500 конкуренция в Пекин ( 28 септември - 4 октомври)

3. Мастърс 1000 конкуренция в Шанхай ( 4 октомври - 15 октомври)

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР