Григор Димитров не иска да прави прогнози какво го очаква

...
Григор Димитров не иска да прави прогнози какво го очаква
Коментари Харесай

Григор Димитров: Постигнах неща, които винаги съм искал да постигна

Григор Димитров не желае да прави прогнози какво го чака на Откритото състезание на Австралия по тенис. Най-добрият български тенисист доближи до полуфиналите в Мелбърн преди една година.

" Ако би трябвало да бъда почтен, не желая да имам каквото и да е (шесто) възприятие. Очевидно е, че реализирах някои неща, които постоянно съм желал да реализира. Винаги желаех да бъда тенисист от първата петица на международната класация. Постигнах това. Исках да печеля шампионат от сериите " Мастърс 100 ". Направих и това. Не съм си мечтал, че мога да победя във финалния Мастърс в зала " О2 " в Лондон, само че реализирах и това ", съобщи хасковлията пред репортерите в Мелбърн.

Той призна, че възприятието да бъде подложен под номер 3 в схемата е напълно друго. " Това не значи безусловно нищо. Разбира се, благополучен съм и доста се вълнувам поради това, което направих. Очевидно е, че имам упования към себе си. Искам да дам най-хубавото ", сподели още Григор Димитров, който ще играе с квалификант в първия кръг от Откритото състезание на Австралия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР