Григор Димитров научи жребия си за турнира от сериите АТР

...
Григор Димитров научи жребия си за турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Григор вече знае жребия си за следващия турнир преди Ролан Гарос

Григор Димитров научи жребия си за шампионата от сериите АТР 500 идната седмица в Барселона. Топ ракетата ни се показа на доста високо равнище на “Мастърс”-а в Монте Карло и доближи полуфиналите, където имаше всички шансове да реализира поврат против Алехандро Давидович Фокина, само че позволи проваляне и ще би трябвало да се прегрупира за конкуренцията в каталунската столица.

Там той е 14-и подложен в главната скица и почива по право в първия кръг, а във втория ще се изправи против спечелилия от дуела Маркос Хирон - Федерико Кория.

На осминафиналите пък можем да гледаме конфликт с лидера в схемата Стефанос Циципас, стига той да преодолее първото си затруднение в Барселона - Иля Ивашка или Педро Мартинес.

Димитров не е играл в Барселона от 2019 година, когато победи Фернандо Вердаско във втория кръг, а на осминафиналите отпадна от Николас Жари. Най-доброто му достижение от петте му предходни участия в Каталуния е четвъртфинал през 2018-а, когато отстъпва на Пабло Кареньо Буста, а преди този момент отстрани Жил Симон и Малек Жазири.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР