Григор Димитров може да се пошегува вчера със своята сравнително

...
Григор Димитров може да се пошегува вчера със своята сравнително
Коментари Харесай

След класирането за 1/8-финала на Уимбълдън: Григор записа изцяло ново постижение в Шлема

Григор Димитров може да се пошегува през вчерашния ден със своята относително напреднала тенис възраст, само че в действителност 32-годишният тенисист прави един от най-силните си сезони в Големия шлем. Българинът стартира годината с класиране за третия кръг на Аустрелиън Оупън, където беше спрян от бъдещия първенец Новак Джокович, а след това за едвам повторно съумя да доближи до осминафиналната фаза на Ролан Гарос, отстъпвайки на Александър Зверев в разногласието за място във финалната осмица на шампионата.

Уимбълдън пък донесе нов " мейджър " осминафинал за родния ни представител, който има всички шансове да стигне още по-далеч в схемата, имайки поради моментната си форма, само че забавното е, че от през вчерашния ден Гришо може да се похвали с напълно ново удивително достижение в своята кариера, а точно да се класира за вторите седмици на Ролан Гарос и Уимбълдън в една и съща година.

Част от почитателите на първата ни ракета сметнаха това за подобаващ мотив да се пошегуват с новия му спонсор, а точно " Lacoste ", тъй като Димитров реализира това още в първата си година на съдействие с френската компания, до момента в който с Nike беше 0 от 11 в опитите си да реализира това.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР