Григор Димитров коментира играта си след мача с Джон Иснър

...
Григор Димитров коментира играта си след мача с Джон Иснър
Коментари Харесай

Димитров разкри: Изпрах си дрехите в къщата на Серина

Григор Димитров разяснява играта си след мача с Джон Иснър в четвъртия кръг на шампионата в Индиън Уелс.

" Мисля, че всичко се получи добре. Когато играя против Джон, постоянно се надявам ретурът ми да е на на равнище и това е едно от нещата, от които съм най-доволен. Опитвах се да бъда допустимо най-агресивен, само че против него постоянно е мъчно, изключително когат осервира. В калифорнийската пустиня просто има нещо, което ме кара да се усещам добре. Не знам какво е, само че когато съм тук се усещам доста спокоен и това е страхотно”, съобщи Димитров пред Tennis Channel.

Той също описа за занимателна преживелица със Серина Уилямс, както и за поддръжката на почитателите му в Съединени американски щати.

" Те са невероятни. Благодаря им за всякога, в който са имали опцията да отделят от времето си и да дойдат да ме поддържат. Опитвам се да почерпя опит от тях във връзка с психическата резистентност и всичко останало. Извън тениса се любувам на компанията им даже повече. Понякога упражняваме дружно, а един път даже си изпрах облеклата в къщата на Серина. Говорим си за най-различни неща и се забавляваме много”, добави още той.

Следващият мач на Димитров е с Андрей Рубльов (Русия), който има единствено две загуби от началото на сезона.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР