Григор Димитров изгуби първите си два сета в мача от

...
Григор Димитров изгуби първите си два сета в мача от
Коментари Харесай

Григор губи с 0:2 от Вавринка. Залезът прекрати мача

Григор Димитров изгуби първите си два сета в мача от третия кръг на втория за годината тенис шампионат от Големия шлем - " Ролан Гарос ". Българинът се отдръпна от корта в Париж, откакто изигра два тайбрека против Стан Вавринка, само че не съумя да завоюва нито един от тях - 6:7(5), 6:7(4).

Мачът обаче беше пресечен и ще се доиграе на следващия ден (1 юни), защото във френската столица слънцето стартира да залязва и да затруднява двамата тенисисти.

Снимка: Reuters

Димитров и Вавринка съумяха да зарадват публиката с качествата игра и оспорван мач номер 9 между тях.

Швейцарецът стартира с пробив, който обаче беше бързо върнат от родения в Хасково тенисист. Така се стигна до първия тайбрек, в който първенецът на " Ролан Гарос " от 2015 година сподели по-здрави нерви.

Снимка: Reuters

Въпреки няколкото впечатляващи разигравания през втората част и от двете страни на мрежата, нито един от противниците на записа пробив. Така се стигна до втори тайбрек. В него швейцарецът поведе още първоначално и не остави шансове на Григор.

Преди мача в Париж двамата имаха по 4 победи един против различен.

Ако българинът успее да обърне резултата при доиграването на следващия ден (1 юни), той ще запише най-хубавото класиране на " Ролан Гарос " в кариерата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР