Григор Димитров има много натоварена програма по време на клей

...
Григор Димитров има много натоварена програма по време на клей
Коментари Харесай

Списъкът в Рим: Григор в компанията на Джокович, Надал и още куп други звезди

Григор Димитров има доста натоварена стратегия по време на клей сезона и ще му се наложи да играе в четири от идващите пет седмици, участвайки на шампионатите в Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим. Вчера пък стана явен листата с участници за конкуренцията от сериите " Мастърс " в италианската столица, която към този момент се явява последната спирка в календара на българина, до момента в който не пристигна време за финалното и най-тежко тестване на червени кортове, а точно Ролан Гарос.

По традиция конкуренцията в Рим още веднъж ще събере целия тенис хайлайф, като към този момент Новак Джокович също е измежду декларираните участниците, въпреки че не е ясно дали управляващите ще разрешават влизането му в Италия, тъй като Коронавирус ограниченията към момента са съществено затегнати в страната. Ако това въпреки всичко се случи, то най-сетне ще имаме късмет да се насладим на нов двубой сред него и Рафаел Надал, тъй като до тогава испанецът ще се е възстановил от травмата си в региона на реброто и по този начин можем да станем очевидци на повтаряне на миналогодишния край, който Матадора завоюва в три сета.

Големият отсъстващ е локалният любим Матео Беретини, откакто неотдавна международният номер 6 претърпя интервенция на играещата ръка и има възможност да не го забележим повече в игра до края на клей конкуренциите. Всички останали членове на топ 10 обаче са на линия и наподобява ни чака следващата фантастична седмица, която ще проследим от митичния тенис комплекс " Форо Италико “.

Ето и цялостен лист с участниците в Рим:

ATP1000 Rome entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР