Григор Димитров и Мадалина Геня са заедно от няколко месеца

...
Григор Димитров и Мадалина Геня са заедно от няколко месеца
Коментари Харесай

Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Григор Димитров и Мадалина Геня са дружно от няколко месеца и колкото не желаят да се крият, толкоз и не желаят много-много да се демонстрират. В профилите на двамата в обществените мрежи общите фотоси са необичайност и изключение, а множеството се разгласяват като история едвам погъделичкат любознанието и по-късно да изчезнат.
 Григор Димитров и Мадалина Геня - все по-влюбени и все по-щастливи
Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като младежи

Българският тенисист и румънската актриса не престават да засвидетелстват любовта си

Така преди няколко дни разбрахме, че Гришо и новата хубавица до него са на сантиментална и екзотична почивка, като точната дестинация остана неразбираема. Знаем единствено, че са на топло и красиво място и че са по-влюбени от всеки път. А от фотосите е повече от ясно, че доста си отиват като двойка.

Геня може да избира да не качва фотоси с, само че за сметка на това постоянно радва хилядите си фенове със секси фотоси по бански или предизвикателно облекло. Те ни потвърждават, че тенисистът е познавач на женската хубост и доста мъже още веднъж могат да му завиждат.

Мадалина също несъмнено има с какво да се похвали, а съвършено завършеното й тяло е очевидно, че е резултат на усилени тренировки. И в този момент тя бере сладките плодове на труда си като рекламно лице на разнообразни марки, които я избират с по-малко облекла.

 Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня
Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

Закачките на българския тенисист и румънската актриса

Загадъчната хубост на Геня не може да остави никой мъж неутрален и сме сигурни, че Григор Димитров елементарно се е поддал на нейния сексапил. Надяваме се по-често да ги виждаме дружно, тъй като несъмнено са наслада за очите.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР