Григор Димитров и Мадалина Геня са двойка едва от няколко

...
Григор Димитров и Мадалина Геня са двойка едва от няколко
Коментари Харесай

Какво направиха Гришо и Мадалина за пръв път

Григор Димитров и Мадалина Геня са двойка едвам от няколко месеца и избират да пазят щастието си надалеч от любопитните погледи. Двамата понякога ни радват с общи фотоси в обществените мрежи, от които разбираме, че прекарват всяка допустима свободна минута дружно.
 Мадалина Геня - какъв брой секси е половинката на Григор Димитров
Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Пак му завидяхме

Красивият румънски модел и актриса поддържаше своя обичан от първия ред на съвсем всички негови мачове в последно време. А в този момент пристигна ред Димитров да й върне жеста и да застане един до друг с нея, и то под светлините на прожекторите.

Григор и се появиха дружно влюбени и усмихнати на филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия. Двамата за пръв път участват като двойка на обществено събитие и предстоящо всички погледи бяха върху тях.

A lovely couple, Grigor Dimitrov and Madalina Ghenea, gracefully stole the spotlight at the 15th Marateale Festival in Italy last night.
— Tennis (@tennis_photos)
Красивата половинка на българския тенисист бе номинирана за роля в една от категориите и даже завоюва премия. А гордият Димитров не пропусна да се похвали с достижението й в профила си в Instagram. 
 Григор Димитров и Мадалина Геня - все по-влюбени и все по-щастливи
Когато Григор Димитров и Мадалина Геня се натискат като младежи

Българският тенисист и румънската актриса не престават да засвидетелстват любовта си

Мадалина Геня заложи на красива, дълга рокля в черно с надълбоко деколте и паднали плещи, а Григор бе моден в светлосив костюм и черна вратовръзка, която се съчетава в тоалета на половинката му. Двамата не отлепиха взор един от различен и на всички стана ясно, че са по-влюбени от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР