Григор Димитров e амбициран да покаже най-доброто от себе си

...
Григор Димитров e амбициран да покаже най-доброто от себе си
Коментари Харесай

Григор готов за последен щурм, иска да си върне увереността

Григор Димитров e окуражен да покаже най-хубавото от себе си в остатъка от сезона и да реализира положителни резултати, които да му дадат убеденост в подготовката за 2019 година. Българинът сега е във Виена, където му следва дебютно присъединяване на шампионата от категорията АТР 500.

" Чувствам се отлично. След Пекин доста неща се случиха на корта и отвън него. Нуждаех се освен от отмора, а и от време за рехабилитация. Изкълчих глезена си, имаше много неща, с които се справях. На тялото му пристигна допълнително ", изясни Димитров от австрийската столица.

" Беше хубаво да се прибера вкъщи за няколко дни и да продължа да тренирам”, добави Григор. " Виена е необикновен апетит. Бих желал да се поразходя. Тук има толкоз доста история, културно завещание. Градът е хубав, разходих се и бях доста впечатлен. Дано имам още време да видя музеите, кортовете са чудесни, всичко е в прелестен дух. Това е един от последните шампионати за годината, чувствам доста положителна сила наоколо”, сподели още Григор, който в първия кръг ще срещне квалификанта Михаил Кукушкин.
На въпрос дали краят на сезона е значим интервал за него, Димитров разяснява: " Важно е за всеки състезател. За мен ще бъде персонално предизвикателство да завърша годината мощно. Не изиграх доста мачове тази година и ще се опитам да се раздам, да покажа, че към момента съм кадърен. Това ще ми донесе повече убеденост след края на сезона. Повече неспокойствие, пресен въздух за интервала сред сезоните.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР