> Грейс МилейнУбиецът дори направил трофейни снимки“ поради болезнен интерес

...
> Грейс МилейнУбиецът дори направил трофейни снимки“ поради болезнен интерес
Коментари Харесай

Милионерска щерка убита, съгласила се да бъде душена по време на секс

 > Грейс Милейн
Убиецът даже направил " трофейни фотоси “ заради " мъчителен интерес към гениталиите на мъртвата жена “. Оказва се, че 22-годишната Грейс била убита, откакто се съгласила да бъде душена по време на секс, който се случил след среща, инициирана посредством Tinder. Според специалистите е имало нескончаем напън сред пет и 10 минути, преди приключилото университета в Есекс момиче да почине.  

Става ясно още, че извергът търсил място и метод за изхвърляне на тялото на Грейс, след което направил седем интимни фотографии с нея, преди да гледа хардкор порно. Вместо да се обади на службите за незабавна помощ, мъжът си купил почистващи препарати и си уредил друга среща в Tinder за същия следобяд, пише в. " Мирър ", представени от " Блиц ".

За похлупак подсъдимият тотално не се вълнувал от случилото се и отишъл да си купи втори куфар, с цел да размени този, в който погребал тялото на Грейс в гората. Припомняме, че случая станал предишния декември. Видеозапис от злощастната вечер показвал Милейн и младежа в приятна конюнктура, удобни един с различен и целуващи се.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР