Гръцките здравни власти обявиха 2 978 нови инфекции с коронавирус

...
Гръцките здравни власти обявиха 2 978 нови инфекции с коронавирус
Коментари Харесай

Гърция: Средната възраст на новозаразените е 39 години

Гръцките здравни управляващи оповестиха 2 978 нови инфекции с ковид за последния 24-часов интервал по отношение на 2130 в понеделник.

Националната организация за публично здраве (EODY) заяви за 22 нови смъртни случая по отношение на 47 през предходния ден.
 Трагедия в Ракитово: Семейство си отиде след заразяване с COVID-19 Трагедия в Ракитово: Семейство си отиде след заразяване с COVID-19
COVID-19 погуби семейство в град Ракитово. Кметът на общината Костадин Хюлянов разгласи тридневен печал. Трагедията се е разиграла в рамк...

Интубирани в интензивни отделения са 322 пациенти, което е с един по -малко от тези в понеделник. От общия брой интубирани 90,37 % са неимунизирани или отчасти имунизирани.

има 651 378 доказани случая на ковид в Гърция и 14 751 смъртни случая. От смъртните случаи 95,4 % са имали главно заболяване и/или са били на възраст 70 или повече години.

При доказаните случаи през последните 7 дни 86 инфекции са свързани с пътувания в чужбина и 3223 - с други доказани случаи.

Средната възраст на новозаразените с вируса е 39 години., „ Катимерини ”
 Министерство на здравеопазването: Преболедувалите от предходните разновидности на SARS-CoV-2 демонстрират добра отбрана и против Делта Министерство на здравеопазването: Преболедувалите от предходните разновидности на SARS-CoV-2 демонстрират добра отбрана и против " Делта "
При по-голям дял имунизирани против COVID-19 вирусът стопира да мутира. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазванет...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР