Гръцките медии разпространиха кадри, на които е видно оскверняване на

...
Гръцките медии разпространиха кадри, на които е видно оскверняване на
Коментари Харесай

Бежанци оскверниха и съсипаха православен храм в Гърция!

 Гръцките медии разпространиха фрагменти, на които е видно опозоряване на православния храм " Св. Георги " на остров Лесбос (Митилини). Там бе минала вълна незаконни мигранти от Турция, стана ясно от фейсбук групата LesvosPost.com, представена и от dobrotoliubie.com. На фотосите ясно се виждат надписи по стените на Божия дом, ограбена утвар, обърнати икони, нечистотия, безпорядък, счупени съдове. Дори олтарът е опозорен. Това е резултатът от тези, които са се запътили към цивилизования свят на Западна Европа, пишат под фотосите консуматори на обществената мрежа. 

" Шок и смут " е най- честият коментар на гърците, които в обществените мрежи се възмущават от гаврата със святото място на едно от най-посещаваните места в Гърция. Поклонниците избират остров Милитини, поради манастира на " Св. Рафаил " и чудотворната икона на Св. архангел Михаил. БЛИЦ напомня, че остров Лесбос е едно от местата в Гърция, което пострада най-силно от напора от нелегални мигранти от Африка и Близкия Изток. Маршрутът им е през Турция към Западна Европа.

Основният занаят на гръцкия остров - туризмът, е срутен, поради наличието на тези хора, които са преобразили кардинално спокойния остров Митилини. Страхът пък е непрекъснатият сателит на островитяните, поради мигрантите от третия свят, разясняват локални поданици. Месеци на гръцките острови Лесбос и Хиос има напрежение - местните хора не желаят да съжителстват с мигранти, оплакват се от нараснала криминогенна конюнктура. На 25 февруари имаше сблъсъци на островите Хиос и Лесбос.

Преди това мигранти бяха запалили лагера си на гръцкия остров Самос. Гърци се обединиха против построяването на мигрантски лагери на островите, написа още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР