Гръцки защитници на животните бият тревога, че прекалено охранените американски

...
Гръцки защитници на животните бият тревога, че прекалено охранените американски
Коментари Харесай

Туристи застрашават здравето на магаретата от остров Санторини

Гръцки бранители на животните бият паника, че прекомерно охранените американски и европейски туристи изкривяват гръбнаците на локалните магарета на остров Санторини, написа в. " Мирър ".
 Магаре Санторини ThinkStock/Getty Images
Тези копитни животни са необятно употребявани за разходка из забележителностите от туристическите групи. Но деятелите от организацията " Помощ за магаретата от Санторини " сигнализират, че огромният брой туристи, които в множеството случаи са с наднормено тегло, предизвикват изкривявания на гръбначния дирек и на крайниците на животните.
 
Greek holiday island of Santorini to protect over-worked donkeys who carry tourists
— Hindustan Times (@htTweets) Местните хора били принудени да кръстосват магаретата си с по-яки екземпляри, с цел да устоят, когато бъдат яхнати от едрогабаритни гости на острова.
 
Специалисти предлагат магаретата да не носят товар, преизпълнен 20 % от живото им тегло. А това рядко се съблюдава от страна на дебелите американски и европейски туристи.-->
 
Greece urged to help Santorini donkeys forced to carry obese tourists
— Newshub (@NewshubNZ) Животните доста постоянно са претоварвани, а също така би трябвало да преодоляват по време на туровете си 568 стъпала.
 Магаре Санторини ThinkStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР