Гръцката полиция въведе извънредни мерки по контрол на трафика поради

...
Гръцката полиция въведе извънредни мерки по контрол на трафика поради
Коментари Харесай

Гръцката полиция с мерки срещу интензивния трафик

Гръцката полиция вкара изключителни ограничения по надзор на трафика заради натоварено придвижване по цялата пътна мрежа. Премахнаха ограничаващите ограничения на остров Закинтос, само че тези на Крит останаха. На пристанищата има опашки от чакащи туристи.

Натоварен е пътният трафик в Гърция, оповестяват от Пътна полиция. Забранено е придвижването на товарни коли над звук и половина, с цел да се облекчи трафикът на леки коли. Увеличени са и екипите по надзор. През 20 километра има пътни служители на реда, които наблюдават за съблюдаване на разпоредбите за придвижване.

Гърците пътуват по отношение на празника Успение Богородично в неделя. Понеделник също е задочен ден. Засилена е защитата на всички църковни храмове. Влизането в тях става при цялостно съблюдаване на протокола за епидемиологични ограничения. Има мощно придвижване от всички гранични пунктове.

По няколко часа се чака на пристанищата за инспекция на документите за здравен статус. Пуснаха и изключителни фериботи.

След като през вчерашния ден удължиха със седмица ограниченията на остров Закинтос, през днешния ден отстраниха вечерния час и възбраната за музика в заведенията.

Епидемичната обстановка се усложнява на остров Крит. Ханя и Ираклио са с вечерен час.

Премиерът Кириакос Мицотакис насочи обръщение да се съблюдават прецизно ограниченията на островите Родос, Наксос, Парос и Миконос, където има внезапно повишаване на броя на инфектираните с ковид.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР