Гранични полицаи задържаха петима мигранти, укрити в автобус. На 29

...
Гранични полицаи задържаха петима мигранти, укрити в автобус. На 29
Коментари Харесай

Задържаха петима мигранти, превозвани с автобус

Гранични служители на реда задържаха петима мигранти, укрити в рейс. На 29 септември 2021 година към 17 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, за влизане в България дошъл рейс “Мерцедес ” с турска регистрация, който се движел по постоянна линия от Турция за Румъния. В него пътували 15 пасажери и 3 водачи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

на транспортното средство граничните служители на реда са разкрили особено построен тайник зад шофьорското легло с петима чужденци /2 дами и 3 мъже/ без документи за идентичност, които декларирали, че са от Сирия.
 Трима мигранти арестувани на Автомагистрала „ Струма “ край Дупница Трима мигранти арестувани на Автомагистрала „ Струма “ край Дупница
Мигранти са арестувани на Автомагистрала „ Струма “ сред Благоевград и Дупница, единият е в болница, съобщи кореспондентът на БГНЕС за р...

Шофьорите и незаконните мигранти са арестувани в ГПУ-Свиленград.

Под надзора на районна прокуратура – Хасково, ТО-Свиленград е формирано бързо произвеждане против лидера на рейса. Работата по случая продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР