Гранични полицаи разкриха депо за скъпи крадени автомобили в Силистренско,

...
Гранични полицаи разкриха депо за скъпи крадени автомобили в Силистренско,
Коментари Харесай

Разбиха депо за скъпи крадени коли край Силистра /снимки/

Гранични служители на реда разкриха хранилище за скъпи крадени коли в Силистренско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Служители от Главна дирекция „ Гранична Полиция “ и ГПУ-Силистра направиха взаимни оперативно-издирвателни мероприятия на 3 декември по отношение на трансграничен трафик на крадени коли. 
В частен парцел в село Ценович, благосъстоятелност на 60-годишен мъж, те откриват автомобил „ Ауди А6 “ с регистрационна табела, издадена от Косово, разгласен за търсене от Интерпол. 
На адреса са открити и конфискувани още пет скъпи автомобила с немски, великобритански и български регистрационни номера от висок клас от марките „ Ауди “, „ Ланд Ровър “, “ Хамър “, „ Мерцедес “ и „ Форд “, за които има подозрение, че са предмет на закононарушение и имат интервенции в идентификационните им номера. 
Открити са и голям брой задгранични регистрационни документи за МПС, неистинен румънски и български документи за ръководство, голям брой пластики за правене на персонални документи, разнообразни холограмни стикери за документи, доста български и непознати документи за регистрация на коли. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР