Грандиозният финал на осмия сезон на Фермата“ бе най-гледаното предаване

...
Грандиозният финал на осмия сезон на Фермата“ бе най-гледаното предаване
Коментари Харесай

Финалът на „Фермата“ 8 по bTV – най- гледаното предаване в събота вечер


Грандиозният край на осмия сезон на „ Фермата “ бе най-гледаното предаване в телевизионния ефир в събота вечерта, като близо 1 000 000 фенове (4+, данни на ГАРБ*), наблюдаваха събитията пред дребния екран. Близо 39% от телевизионната публика, или над три пъти повече от съперника в часовия слот, следиха развоя от напрегнатите борби и зрителския избор. Уникалният край е бил и изборът на дейната публика (18-49, данни на ГАРБ**), 35% от които са наблюдавали оспорваната конкуренция във „ Фермата: Мостът на времето “.

Грандиозният край на Фермата по bTV – най- гледаното предаване в събота вечер
Снимка: btvnovinite.bg


е огромният победител в осмия сезон на риалити формата. Многодетната майка и шампионка от петия сезон си потегли от приключението с чек за 100 000 лева след зрелищен край онлайн и пред погледа на близо 39% от телевизионната публика.

Финал на осмия сезон на Фермата
Снимка: btvnovinite.bg


Една мощна, борбена и почтена жена сбъдна своята най-голяма фантазия във „ Фермата “ по bTV. Веселка Маринова и стана победител в осмия сезон на предаването, което тази година мина под мотото „ Мостът на времето “ и донесе незабравими страсти както на участниците, по този начин и на феновете. За многодетната майка и шампионка от петия сезон това е втора победа в най-градивното риалити.

Финал на осмия сезон на Фермата
Снимка: btvnovinite.bg


Веселка завоюва най-вече точки от всички финалисти, общо 44, които са общ брой от три съставния елемент – резултата от борбите на Арената, гласуването на отпадналите участници в тазгодишния сезон и вота на феновете, носещ най-голяма тежест при определянето на спечелилия.

Финал на осмия сезон на Фермата
Снимка: btvnovinite.bg


В последния епизод продуцентите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов оповестиха начало на записването за деветия сезон на най-българското риалити.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР