Грандиозен скандал се заформи още преди старта на предаването „Фермата“. Както

...
Грандиозен скандал се заформи още преди старта на предаването „Фермата“.
Както
Коментари Харесай

Победителят във „Фермата“ ясен още преди старта на предаването

Грандиозен скандал се заформи още преди старта на предаването „ Фермата “.

Както знаете в новия сезон ще забележим добре познати лица от предходните сезони. Във „ Фермата “ още веднъж влизат Яни Андреев, многодетната майка Веселка, Хепи Ванче, Димитър Господинов – Гуспата, Деян Каменов – Дидо от „ Д2 “.

Запознати издават, че Яни Андреев е напът да се окичи с още една победа от „ Фермата “. Както към този момент стана ясно от известието на bTV, той ще взе участие и в идния осми сезон на риалитито. Още занапред пчеларят от хасковското село Козлец се оформя като любим на феновете. Именно това е и повода, заради която мълвата към този момент понесе, че той ще излезе като победител и от този сезон.

Вероятно към този момент сте научили, че „ Фермата “ се връща в ефира на bTV от 3 септември. Този път предаването ще мине под мотото Мостът на „ времето “.

Освен участниците от остарели сезони естествено ще има и нови за феновете лица.

Вероятно си спомняте, че многодетната майка Веселка влезе в риалитито първия път с тежката история на жена, живееща на село на ръба на оцеляването. Към днешна дата обаче тя се е разделила с мъжа си и селските драми са зад тила й. Преместила се е дружно с децата си в Троян и вместо да отглежда коне, както мечтаеше, се е заела с изработването на сувенири. Там е разкрила и новата си обич, за която обаче на този стадий отхвърля да приказва.

Друг участник от новия сезон на „ Фермата “ е добре познатия Димитър Господинов – Гуспата, който ще влезе в риалитито с ново фамилно състояние. Припомняме, че след присъединяване му в „ Смени дамата “, той се раздели със брачната половинка си Мая.

От оповестените досега участници в новия сезон на предаването, Яни Андреев е този, който събира най-голямо зрителско утвърждение. Вероятно си спомняте, че пчеларят се е завръщал и преди в риалитито, само че за епизодични участия. Това, с което той прави най-сирно усещане и съумява да завладее сърцата на феновете, е скромността му и отдадеността към националните дела.

С облагата, която прибра от един от сезоните на „ Фермата “, Яни разгласи, че ще разшири стопанството в родното си село. Година по-късно се върна още веднъж в шоуто, с цел да призове хората да дарят пари за 104-годишната черква, намираща се в другото му село, още веднъж в Хасковско. Най-вероятно той ще е претрупан с избрана задача в новия сезон, само че за момента към момента не е ясно каква тъкмо ще е тя.

Гуспата също акцентира, че влиза в новия сезон на риалитито с задача. Вероятно си спомняте, че в първия сезон той влезе, с цел да събере пари за лекуването на сина си, който е в плен на детска церебрална парализа. Сега се зарича, че ще разгласи задачата си, откакто риалитито започва.

Хепи Ванче пък написа в профила си в обществената мрежа Facebook, че се връща тоново във „ Фермата “ поради страстта и прекарванията.

Дидо от „ Д2 “ досега не е коментирал нищо за новото си присъединяване в риалитито.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР