Грандът Ривър Плейт претърпя тежко поражение с 0:4 при визитата

...
Грандът Ривър Плейт претърпя тежко поражение с 0:4 при визитата
Коментари Харесай

Ривър Плейт и Ланус отнесоха четворки преди битката за Либертадорес

Грандът Ривър Плейт претърпя тежко проваляне с 0:4 при визитата си на Талерес от 7-ия кръг на аржентинската Суперлига. Така отборът от Буенос Айрес прекъсна позитивната си серия, като записа първа загуба в шампионата, която го отдалечи на девет точки от водача Бока Хуниорс. Именно този уикенд безконечните противници излизат един против различен на " Монументал " в Суперкласико от 8-ия кръг.

Самата загубата не е чак толкоз изненадваща, само че самият резултат, е. Причината по тази причина е, че Марсело Гаярдо заложи на втория си състав, защото всички в клуба са съсредоточени за идната среща-реванш от полуфиналите на Копа Либертадорeс против Ланус.

" Милионерите " имат преднина от 1:0, само че ги чака тежко посещение, защото Ланус записа четири следващи победи в Либертадорес пред своя аудитория без да допусне гол, а на четвъртфиналите в профил Сан Лоренцо след загуба с 0:2 в първата среща.

Резервите на Галярдо удържаха 0:0 до 44-ата минута, когато Хуан Рамирес даде задатък на Талерес. Отново той удвои в 69-ата минута, а Марсело Торес вкара за 3:0 в 78-ата минута. Лукас Олаза от дузпа оформи разгромната победа на Талерес, който изпревари Ривър в класирането и се изкачи на трето място с 14 точки.

Ривър остана с 12 точки на девето място, като след мощния старт с три победи в първите три кръга, " бяло-червените " нямат триумф от един месец в локалното състезание. Отборът записа три следващи равенства преди тежката загуба от Талерес, само че повода е, че е напълно съсредоточен от това да играе още веднъж край за Копа Лиребтадорес, където победи за трети път през 2015 година.

СЪСТАВИТЕ НА ТАЛЕРЕС И РИВЪР

Интересното е, че Ланус, който търси първи край в своята история в най-престижния клубен шампионат на Южна Америка, също игра с запасите против Уракан, който сходно на Талерес се възползва от този факт, като го разруши със същия резултат 4:0. Така и тук спечелилите към този момент имат 14 точки, а изгубилите - 12.

Тимът на Ланус прекъсна серията си от четири следващи победи в шампионата, само че е напълно съсредоточен в това да пренапише своята история на първи ноември.

СЪСТАВИТЕ НА УРАКАН И ЛАНУС

КЛАСИРАНЕ В АРЖЕНТИНА

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 7-ИЯ КРЪГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР