Грандът от Саудитска Арабия - Ал-Насър, изглежда най-вероятният нов отбор

...
Грандът от Саудитска Арабия - Ал-Насър, изглежда най-вероятният нов отбор
Коментари Харесай

Ал Насър няма да спира с Роналдо - иска и Канте

Грандът от Саудитска Арабия - Ал-Насър, наподобява най-вероятният нов тим на Кристиано Роналдо. Клубът от Рияд обаче не счита да стопира с гръмките прехвърляния единствено с привличането на португалската звезда. Арабите са се насочили и към един от главните футболисти на Челси - Н`Голо Канте, твърди Footmercato. 

Халфът има контракт със " сините " до края на сезона и на този стадий наподобява надалеч от това да го възобнови. Ал-Насър е подготвен да го вземе през лятото като свободен сътрудник. 

Канте може да договаря и с други клубове от януари, като измежду претендентите за подписа му е и Барселона. Каталунците обаче не могат да си разрешат да му заплащат огромна заплата. 

Ръководството на Ал-Насър демонстрира доста сериозен интерес към французина, добавя изданието, като се базира на близки до борда на арабския клуб. Самият футболист е завързан към Лондон и няма срещу да остане в Челси, стига да се разбере със " сините ". Той обаче гледал с положително око и на трансфер в Рияд. 

В идващите дни на шефовете на Ал-Насър им следва основна среща с Роналдо. За да се стигне до негов трансфер обаче арабите ще би трябвало да се разделят с някои от чужденците си, тъй като локалната лига разрешава всеки клуб да има до 7 легионери. Ал-Насър сега има 8, като измежду тях са Венсан Абубакар, Андерсон Талиска, Давид Оспина и Луис Густаво. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР