Гръмко завръщане към публичния живот направи рапърът Ванко 1, който

...
Гръмко завръщане към публичния живот направи рапърът Ванко 1, който
Коментари Харесай

Ванко 1 в опасна близост с бивша миска

Гръмко завръщане към обществения живот направи рапърът Ванко 1, който несъмнено обича славата. Бившият спонсор на Мишо Шамара обаче избра много необикновена компания, с цел да се популяризира в медийното пространство, а точно прочулата се като "Миската с носа " Тамара Георгиева. Тя стана носителка на купата "Мис България " преди три години и провокира с успеха си бурия от остри реакции, от където се роди и неприятния прякор, написа Hotnews.bg

Напоследък пловдивчанинът Ванко е извънредно деен в Инстаграм и не стопира да споделя фотоси от живота си. На последната е в компанията на скандалната Тамара, която съвсем е поседнала в скута му.

Това и провокира любознанието на клюкари дали има любовна конспирация по сред им. За миската се знаеше, че е съществено обвързана за богаташкия наследник Стивън Роуз, чиято майка също е носителка на купа от конкурс за хубост, а точно Мисис България Катя Роуз. Рап гуруто пък е женен и към този миг няма и клюки да се е развел или разделил с Диана Михтиева-Главчева.

Сн. Булфото, списък
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР