Гражданското обединение БОЕЦ организира протест пред Министерски съвет под наслов

...
Гражданското обединение БОЕЦ организира протест пред Министерски съвет под наслов
Коментари Харесай

Протест на БОЕЦ под прозорците на властта: Има кой да ви накаже!

Гражданското обединяване БОЕЦ провежда митинг пред Министерски съвет под наслов ”Има кой да ви накаже ”. Събитието е планувано за през днешния ден от 16 часа. Насловът на акцията е заимстван от репликата на Цветан Цветанов в последното издание на тв предаването ”Панорама ”, в което той съобщи ”няма кой да ме накаже ”.
Според БОЕЦ към този момент е станала ясна " цялата брутална скица по която КОНПИ и шефа ѝ Пламен Георгиев, дружно с Национална агенция за приходите " изпират " и обезпечават безотговорност за Цветан Цветанов, махленски в укриване на приходи, данъчни и финансови измами за над 500 000 лв. ".

" Тази скица се употребява от всички властимащи! Картина на безотговорност, зависимости, корупция и тотално завладяване на страната от мафията ", декларират в анонса за събитието от гражданското обединяване.

От БОЕЦ заявяват и следните цели на митинга: Отстраняване на Борисов и мафиотското му държавно управление, премахване на основния прокурор Сотир Цацаров, премахване на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, премахване на Борислав Сарафов, както и покачване на обвинявания и арест на Цветан Цветанов, за възпрепятстване на осъществяването на други закононарушения, укриване и заличаване на документи и доказателства и възпрепятстване на следствието посредством напън и въздействие върху очевидци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР