Гражданският активист Бесим Небиу смята, че е погрешен подходът на

...
Гражданският активист Бесим Небиу смята, че е погрешен подходът на
Коментари Харесай

Бесим Небиу: Преговори с България, а не критики към ЕС ще отворят преговорите

Гражданският деятел Бесим Небиу счита, че е неправилен методът на държавното управление на да упреква Европейски Съюз за това, че не са почнали договарянията за участие. Според него, това няма да реши казуса.

районен съд Македония сама е поискала да членува в Европейския съюз, което е обвързвано с осъществяването на условия и редица процедури. „ Те може да са обективни, а други да не са, само че участието в който и да е клуб е по желание и предпочитание на претендента ”, счита Небиу.
 Македонският парламент одобри резолюцията за алените линии в договарянията с България Македонският парламент одобри резолюцията за алените линии в договарянията с България
Парламентът на районен съд Македония одобри през днешния ден препоръчаната от ВМРО-ДПМНЕ резолюция за държавните позиции в договарянията с България, заяви врата...

Той изясни също, че в процеса на евроинтеграция съществува механизмът на несъгласие и казусът с районен съд Македония не е казус. „ Франция сложи три пъти несъгласие на Англия. Не е казус съседи да се блокират поради взаимни въпроси. Начинът това да се преодолее е договарянията да продължат и да се откри решение, което да задоволява и двете страни, защото употребяваната сега тактика няма да донесе изгода на никого ”, акцентира Небиу.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР