Гражданите на страните от НАТО трябва да знаят, че техният

...
Гражданите на страните от НАТО трябва да знаят, че техният
Коментари Харесай

Захарова към Столтенберг: Наистина ли смятате гражданите на ЕС и НАТО за пълни идиоти?

" Гражданите на страните от НАТО би трябвало да знаят, че техният блок е напълно замесен в борбата с нашата страна и тази борба е във възходяща серпантина ", по този начин представителят на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява новите доставки на западни оръжия за Украйна. Захарова добави, че Министерство на външните работи няма да проучва военната успеваемост на в Украйна, само че ведомството е решително, че западните страни са по-заинтересовани от " показността " на своите дейности, цитира думите й съветската работа на Би Би Си.

Захарова се обърна и към генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг: " Наистина ли смятате жителите на Европейски Съюз и страните от НАТО за цялостни идиоти? Наистина ли вярвате в това, като изпращате танкове, които би трябвало да бъдат обслужвани от хора, образувайки, наред с други неща, центрове за набиране на личен състав въз основата на украинските посолства в чужбина за рекрутиране както на жители на Украйна, по този начин и на жители на други страни, вие към момента не сте страна в спора? "

Според нея западните бронирани машини, изпратени в Украйна, са предопределени за настъпателни военни интервенции , а администрацията на президента на Съединени американски щати не крие обстоятелството, че новото оръжие ще помогне на Киев при освобождението на украински територии, в това число Крим. " Крим е територия на Русия. Такава е била и ще бъде ", сподели Захарова. Тя също по този начин счита, че от дълго време " не се приказва за никаква отбрана на Украйна ", а Киев и Западът са подготвени на всичко, с цел да нанесат оптимални вреди на Русия.
 Европейски Съюз: Русия мести фокуса на войната към НАТО и Запада
Европейски Съюз: Русия мести фокуса на войната към НАТО и Запада

Москва извела спора си против Украйна на " различен стадий "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР