Гражданите на Киев трябва да са готови да напуснат града.

...
Гражданите на Киев трябва да са готови да напуснат града.
Коментари Харесай

Киев в голяма беда, готвят евакуация на 3 млн. жители

Гражданите на Киев би трябвало да са подготвени да изоставен града. Това предизвести управата на украинската столица поради продължаващите съветски бомбардировки над електростанции, съобщи Нова телевизия.

До три милиона души могат да се окажат принудени да се реалокират. Ако токът спре напълно, няма да има зареждане с питейна вода и даже няма да работи канализацията. От кметството приканиха жителите от в този момент да създадат ангажименти с родственици или познати, които живеят в други обитаеми места.
-->
Опразването на града ще бъде последна мярка, която към този момент не се постанова.

Кметът на Киев още веднъж прикани интернационалната общественост да окаже напън над Русия поради офанзивите против цивилни обекти. Женевските конвенции не разрешават такава тактичност, само че това не оказва въздействие на дейностите на руснаците.

„ Разбираме, че терористичната страна концентрира нови сили и средства за офанзиви против нашата инфраструктура. Най-вече енергийната. За да го направи, Русия се нуждае от ирански ракети. Ние готвим своя отговор ”, съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР