Граждани задържаха мъжа, който в началото на декември откраднал пари

...
Граждани задържаха мъжа, който в началото на декември откраднал пари
Коментари Харесай

Мъже спипаха крадец и помогнаха за задържането му

Граждани задържаха мъжа, който при започване на декември откраднал пари от здравна сестра, оповестява NOVA.

На студентския празник крадецът отмъкнал от чантата й повече от 1000 лв., до момента в който тя асистирала при интервенция. „ Това бяха всичките ми пари, този човек срина безусловно живота ми “, спомня си дамата. Охранителните камери в клиниката запечатват лицето на обвинения за закононарушението мъж. Кадрите бяха излъчени в ефира на „ Здравей, България ”.

Мъжът прибирал пари и от клиентите на столичен фитнес, твърди притежателят Йордан. Разпознал го от фрагментите в репортажа. „ След неговото идване постоянно имаше някакви неналичия. Усъмних се в него, а откакто го видях по малкия екран, към този момент нямах подозрение “, споделя той. Дни откакто фрагментите са излъчени, Йордан вижда инцидентно мъжа на улицата. „ Видях го да беседва с младо момче. „ Извиках „ Това е крадецът, обади се на полицията “. В този миг крадецът изпръска цялостен спрей в лицето му “, спомня си Йордан: „ Тръгнахме да го преследваме, в този миг на улицата спря кола. На чужд. Качи се вътре и му сподели да кара, допускам. Шофьорът излезе от колата, изплаши се очевидно индивидът “. Гонката траяла. Крадецът се качил в друга кола, още веднъж на чужд човек. В преследването се присъединил и другар на Йордан. „ Каза „ Лягай на земята, имам оръжие “. Впоследствие разбрахме, че няма “, описа той.

Идва полицията, крадецът е арестуван и оставен в ареста. Той е незает ливанец с богато досие за обири на бижута и пари от рецепции на хотели. Срещу него са повдигнати обвинявания.
Източник: nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР