Граждани от три поколения ще се съберат на площада в

...
Граждани от три поколения ще се съберат на площада в
Коментари Харесай

Кметове събират три поколения на среща в Анево

Граждани от три генерации ще се съберат на площада в сопотското село Анево тази събота, с цел да отпразнуват дружно Деня на толерантността сред поколенията. Покана за срещата насочи кметът на община Сопот Деян Дойнов. Преди веселбата той и кметът на Анево Николай Николов ще беседват с жителите за живота в Анево и за това какво още може да направи общината за благоустрояването на селото. Обсъждането на значимите настоящи проблеми с жителите на Анево ще бъде от 16:30 часа на новоизградения паркинг на блок №2.

От 17:30 ч. на площада ще има богата музикална стратегия с присъединяване на музикалната школа „ Алмадин “ при НЧ „ Иван Вазов – 1871 “ – Сопот и женската фолклорна група „ Незабравка “ при НЧ „ Иван Вазов – 1871 “ – Сопот. В програмата ще вземат участие още Дария Димитрова, музикалната школа „ Карловойс “ и поп фолк певицата Валя, както и младежкият танцов състав „ Копсис “ при НЧ „ Иван Вазов – 1871 “ – Сопот.

На площада с изключение на  музика ще има вкусно мезе и чаша вино, хора и забава.

При неподходящи метеорологични условия празника ще се състои в залата за заседание на многофункционалната постройка в село Анево.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР