Градът под тепетата ще е горд домакин на първия Икономически

...
Градът под тепетата ще е горд домакин на първия Икономически
Коментари Харесай

Пловдив горд домакин на много важен икономически форум, лектор ще е самият Борисов

Градът под тепетата ще е горделив хазаин на първия " Икономически конгрес Пловдив ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Събитието ще се организира на 21 и 22 юни, покана за присъединяване към този момент е приел самият министър председател Бойко Борисов, той ще е и специфичен преподавател. Точно Борисов е измежду идейните татковци на конференцията, описа Симеон Цомокос – създател на форума. Другият, подал мигновено ръка е кметът на Пловдив - Иван Тотев.

Той незабавно прегърна концепцията в Пловдив да се провежда не просто една икономическа конференция, а да се сложи началото на една нова институция значима и за Пловдив, и за цялата страна и за района, показа още Цимокос. " За нас е голяма чест " разяснява на собствен ред Тотев.

Икономическият конгрес е нова самодейност, представляваща среща на високо равнище на най-влиятелните български и интернационалните водачи в сферата на политиката, бизнеса и интелигенцията, които ще прегледат провокациите, пред които се изправя България, Европа и светът.

До момента присъединяване са удостоверили 45 лектори, чакат се към 70, измежду тях министри като Лиляна Павлова и Теменужка Петкова, самият министър ръководител Бойко Борисов, районния шеф на Световната банка, на Европейската банка за възобновяване и развиване и други. " Икономически конгрес Пловдив " ще се провежда в съдействие с Делфийския стопански конгрес и Центъра за демократични тактики.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР