Грабят ви, както не са ви грабили и по Османско

...
Грабят ви, както не са ви грабили и по Османско
Коментари Харесай

Най-големият спец по далаверата със зърното е Спецов

Грабят ви, както не са ви грабили и по Османско иго. Върнаха 1944-та, сподели Бойко Борисов

С парите от обезщетенията за бизнеса ще платят зърното, тъй като защити компании изнесоха запаса

Най-големият познавач по далаверата със зърното, е Спецов. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещаване във Враца през днешния ден.

Управляващите си викат между тях мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или стратегия. Сега са нула стратегиите. Нямаше нито едно изхарчено не на място евро, а в този момент няма и План за възобновяване. Катастрофа, сподели Борисов.

Грабят ви, драги българи, по този начин както не са ви грабили по Османско иго . Кражбата е голяма, обърна се Борисов към медиите и разгласи, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова страна, в която джука заповед на министър стопира експорт?! , попита водачът на ГЕРБ и добави

Най-големият познавач в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият сподвижник на Асен Василев. Износът върви единствено за определени компании, сподели Борисов.

Чудовищна спекулация вършат. Помните ли едно време „ зърнената спекулация ”, в този момент ще създадат същото. Ние сме в комунистическа стопанска система, сподели още Борисов.

Той попита за какво не е определен нов шеф на Българската национална банка, в случай, че срокът за оферти изтече при започване на седмицата.

Защото Политическа партия имали претендент, който не е магистър, а бакалавър и пробвали да трансформират разпоредбите . Срам, срам, обир! Единственото, което им остава е да арестуват мен, съобщи още Бойко Борисов и добави, че може да реши всички проблеми единствено за един ден с няколко промени в закони.

Това държавно управление не мисли за животновъдите и зърнопроизводителите. Всички в целия бранш земеделие са безусловно пострадали. Не може да кажеш, че би трябвало да задоволиш продоволствията на народа за сметка на производителите, съобщи Румяна Ангелова, ръководител на Врачанския съюз на зърнопроизводителите.

Не може с популистки изявления да казваш, че олиото е на спекулативна цена, при изискване, че пазарите са интернационалните . Не може да поносим безспорни загуби. Защо не се намесиха при цената на карбамида. Миналата година го купувахме на 500 лева, в този момент го купуваха на 2000 лева Вие знаете какъв брой митинги ви организирахме за цените на нафтата, добави тя.

Да, за 3 ст. нарастване и аз не упреквах младежкото Българска социалистическа партия, нито младежкото Да, България, добави някогашният министър председател.

Когато ГЕРБ управляваше, нямаше спрян нито един еврофонд, нямаше нито едно евро изхарчено не на място. А в този момент няма План за възобновяване – една година Радев ръководи, няма План за възобновяване , уточни елементарния факт Бойко Борисов.

Министър-председателят споделил, че щял да обезпечи на всяка софра самун. Аз в случай че бях на Ваше място като публицист, щях да прибавя – единствено самун. Няма краставици, няма домати, сиренето е скъпо, месо няма, тъй като не дотират по никакъв метод животновъдите. При тях има един биологичен интервал, който, до момента в който мине, ще измрат животните, заключи някогашният министър председател.

Откъде ще дойдат тези милиарди – те към този момент му взеха парите на бизнеса, прибраха ги със скъпия ток в НЕК. Журналистите не ги питат – не е разрешено, не би трябвало да бъдат питани тези ръководещи. Решението е да платят зърното с парите от бизнеса. Сега виждам, че работодателските организации схванаха какво им направиха – обраха ги и в този момент с непозната пита ще вършат помен, безапелационен е  Борисов.

Всичко е поради извънредно несъответстващата интервенция на страната. Трябват обезщетения, сподели някогашният министър на земеделието Десислава Танева.

Колкото по-бързо си отидат, толкоз по-добре за страната – това мога да им кажа единствено. Това си избрахме, това ще ни е ориста. Труд, старания и за нас – в този момент като виждам по какъв начин автомагистрали, градежи, всичко е запустяло и на мен ми е мъчително, само че това е ситуацията, заключи Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР