Гръбнакът на едно бъдещо управление може да е ГЕРБ и

...
Гръбнакът на едно бъдещо управление може да е ГЕРБ и
Коментари Харесай

Тома Биков: С ДБ можем да станем гръбнак за правителство, ако не се съгласят отиваме на избори

Гръбнакът на едно бъдещо ръководство може да е ГЕРБ и Демократична България, в случай че не се съгласят отиваме на избори, а Политическа партия нямат място в ръководството, съобщи определеният за народен представител от ГЕРБ Тома Биков пред бТВ.

" Продължаваме промяната не би трябвало да вземат участие в изпълнителната власт. Те може да вземат участие в болшинството по разнообразни тематики разнообразни обединения. Това е при гласуването в зала. За страдание, това е действителността. Поканили сме Демократична България на диалози. Мислим, че можем да създадем коалиция с тях. Ако не се случи, отиваме на избори ", сподели Биков.

" Ние сме подготвени на взаимни отстъпки, а това за нас също е мъчно. Не забравяйте, че доста от нашите гласоподаватели не харесват останалите обединения. Борисов е водач на най-голямата партия. Гръбнакът на едно бъдещо ръководство може да е Демократична България и ГЕРБ ", акцентира Тома Биков.

По думите му предстоят тежки времена, а бюджетът е изтърбушен от Асен Василев, който бил " най-несъстоятелният министър на финансите в историята на България ".

Важно е ГЕРБ да създадат опит за сформиране на държавно управление, съобщи пък преди този момент в същото предаване Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната ". " Ние ще бъдем градивна съпротива, само че не такава, както в 47-ото Народно заседание - процедури безброй, провалени съвещания. Трябва да се държим отговорно ", добави той.

По думите му в случай че няма постоянен кабинет, това ще бъдат неуспех за Бойко Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР