Грабеж на 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни

...
Грабеж на 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни
Коментари Харесай

Познавате ли тези мъже: Полицията във Варна издирва извършители на въоръжен грабеж

Грабеж на 500 лв. оборотни пари от магазин за хранителни артикули е осъществен на 23 ноември към 20.35 часа, оповестяват от ОДМВР – Варна. 

Извършителят на закононарушението е на възраст към 24 години, висок е към 165 см., със едва телосложение. Бил е облечен с шушляково яке, сив анурак, черна долница на спортен екип и тъмни маратонки с три бели ленти в профил. Мъжът е имал съизвършител, който минути преди този момент влиза в магазина и пазари. Той е облечен със зелено яке, носи шапка на главата, обут е със сиви обувки и носи раница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което са осъществени голям брой оперативно-издирвателни дейности. Към момента самоличността на причинителя не е открита.

Във връзка с това ОДМВР – Варна насочва зов за подпомагане - всеки, който разпознае единия или двамата мъже от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на проверяващите, може да алармира при обезпечена анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР