Говорителят на Европейската комисия Петер Стано определи като лишени дори

...
Говорителят на Европейската комисия Петер Стано определи като лишени дори
Коментари Харесай

За ЕК обвиненията за българско участие в атаката срещу Кримския мост са недостоверни

Говорителят на Европейската комисия Петер Стано дефинира като " лишени даже и от най-малка меродавност " думите на ръководителя на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин, че камионът, взривил моста в Крим, е тръгнал от България , заяви БНР.

" Съобщенията от там не заслужават никакъв коментар, знаем какъв брой можем да им се има вяра ", съобщи Стано.

Европейският съюз също по този начин осъжда съветските ракетни удари против цивилен цели в Украйна.

По тематиката Петер Стано разяснява: " Тези офанзиви са безчовечен и мерзки. Те демонстрират, че Русия е подхванала тактичност на прицелване и безсистемно бомбардиране на цивилни, което е в прорез с интернационалното филантропично право. Именно това безсистемно атакуване на цивилен цели е еднакво на военно закононарушение. "

Стано сподели още, че Европейски Съюз ще продължи да оказва военна поддръжка на Киев.
 Кабинетът питал службите за камиона на Кримския мост
Кабинетът питал службите за камиона на Кримския мост

Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин намеси и името на България

Припомняме, че в събота  с камион с експлозиви, като трима души загинаха. Вчера, 9 октомври, ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин съобщи, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ и България.

По-рано денем да отговори за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост.

От за ликвидиране на папа Йоан Павел Втори и споделиха, че и тогава името на страната ни е забъркано неоснователно, а Бойко Борисов сподели, че и пред него папа Йоан Павел е отрекъл присъединяване на страната ни в този атентат.

" Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а къде е бил претрупан . Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като не може да мине границите, ще се самовзриви някъде ", сподели Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР