Говорител на китайското правителство заяви, че коронавирусът може да е

...
Говорител на китайското правителство заяви, че коронавирусът може да е
Коментари Харесай

Говорител на правителството в Китай: Възможно е американската армия да е донесла COVID-19 в Ухан

Говорител на китайското държавно управление съобщи, че коронавирусът може да е донесен в страната му от американски военни. Той изиска пояснение от Съединени американски щати и упрекна Вашингтон, че прикрива информация.

„ Кога е регистриран нулевият пациент в Съединени американски щати? Колко хора са инфектирани? Какви са имената на лечебните заведения? Възможно е американската войска да са е довела епидемията в Ухан. Бъдете транспарантни! Публикувайте своите данни! Съединени американски щати ни дължат пояснение! ”, написа в Туитър Джао Лицян, който е представител на външното министерство в Пекин.

Той разгласява и видео от чуване в Конгреса на Съединени американски щати от тази седмица за ковид. Във видеото Робърт Редфийлд, който е шеф на американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите, оповестява за умряли пациенти.

Той е запитан дали е допустимо хора, които се счита, че са умряли от грип, да са умрели от ковид. „ Някои случаи в действителност са диагностицирани по този метод в Съединени американски щати “, признава Редфийлд.

В мненията под видеото мнозина декларират, че имат вяра, че Вашингтон е скрил информация за болестта. Според други обаче това са тайни теории. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР