Говорейки на Международния форум за сигурност в Халифакс, Канада, министърът

...
Говорейки на Международния форум за сигурност в Халифакс, Канада, министърът
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона Лойд Остин: Предстоящата зима ще бъде сурова за Украйна

Говорейки на Международния конгрес за сигурност в Халифакс, Канада, министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин оцени развиването на обстановката към Украйна, като акцентира, че Русия разполага с голяма войска и впечатляващи оръжия. В същото време той изрази мнение, че даже и при такива благоприятни условия съветската страна не може да " завоюва " в Украйна, написа " Комерсант ".

Остин още веднъж напомни думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че „ Украйна в никакъв случай няма да стане победа за Русия “. Министърът предвижда, че Украйна ще се изправи пред " сурова зима " и че Русия може да стартира още веднъж да " дрънка с нуклеарни оръжия ", като освен това увери, че Съединени американски щати и техните съдружници ще продължат да оказват спомагателна поддръжка на Киев.

Шефът на Пентагона сподели още, че напъните на Москва да притегли поддръжката на страни като Иран и Северна Корея в спора основават нови провокации пред сигурността на Съединени американски щати и техните съдружници. „ Русия се обърна към Иран и Северна Корея за помощ, в това число потреблението на ирански дронове “, сподели Лойд Остин (цитиран от AFP).

Министърът на външните работи на Иран Хосейн Амир-Абдолахян сподели по-рано, че доставката на безпилотни самолети за Русия е осъществена преди началото на специфичната интервенция. Европейският съюз съобщи, че има доказателства, че Иран продава дронове на Русия от началото на военната интервенция през февруари. Кремъл няма информация за доставка на ирански дронове на Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР