Говорещ робот посреща на български език клиентите на банков клон

...
Говорещ робот посреща на български език клиентите на банков клон
Коментари Харесай

Говорещ робот посреща клиентите на банка във Варна

Говорещ робот посреща на български език клиентите на банков клон във Варна. Името на хуманоида е Пепър. Той разполага с доста камери и датчици, които му разрешават да възприема съвсем целия набор от човешки страсти, предава Бнт. Високотехнологичният банков чиновник среща клиентите с всички настоящи артикули на банката.

Роботът Пепър е създаден в Япония, с цел да обслужва офиси на банки и магазини. Той разполага с вграден екран, който демонстрира нужната за клиентите информация.

Медиха Исмаилова, банков чиновник: Като цяло Пепър е хуманоиден робот. Той е много обаятелен и неочакван от време на време. Основната му цел е да осведоми клиентите за услугите... и да ги забавлява.

Освен че дава потребна информация, роботът Пепър може да танцува и да споделя приказки на дребните гости, до момента в който родителите им са в банката.

Роботът поддържа връзка с клиентите на британски език, само че интензивно учи и някои български изречения. Според обстановката, роботът може да се смее в отговор на смешка. Проявява страсти, в случай че клиентите решат да го погъделичкат, да вземем за пример.Използването на сходни хибридни услуги е нещо всекидневно в Япония.

Медиха Исмаилова: Като цяло мисля, че и отсега нататък просто ще завладеят света.

Пепър може да се самообразова и да обогатява уменията си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР