Готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са сред дейностите, които

...
Готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са сред дейностите, които
Коментари Харесай

Британците обичат да готвят и чистят с прахосмукачка голи

Готвенето, градинарството и чистенето с прахосмукачка са измежду дейностите, които британците на драго сърце правят голи, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване на "Вижън дайрект ".

Допитването, обхванало 2000 души, демонстрира, че половината от тях не изпитват "грам " стеснение да се разхождат вкъщи по този начин, както майка ги е родила.

Една трета от интервюираните не виждат нищо смутно в това вечер да се освободят от непотребните облекла, с цел да похапнат или изпият чаша вино.

Четенето на вестник, миенето на съдове, гледането на телевизия, слушането на музика и пиенето на обичайния чай също намират място в Топ 20 на заниманията, които жителите на Острова не се свенят да правят по адамово или евино облекло.

Допитването демонстрира още, че в даден миг 11 % от участниците в него са карали голи, а 13 са правили служебни задания в този си тип.

Резултатите от анкетата сочат, че седемдесет на 100 от британците нямат нищо срещу да се разголват пред сътрудниците си. Тринадесет % не се свенят да се покажат без облекла пред най-близките си другари.

Една трета от участниците в допитването споделят, че голотата ги кара да се усещат свободни. Петнадесет % признават, че тя ги прави уязвими, 14 % не крият, че се усещат необичайно, а 10 на 100 - неудобно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР