Готвачът на Тодор Живков – бай Данчо, също разкри преди

...
Готвачът на Тодор Живков – бай Данчо, също разкри преди
Коментари Харесай

Взела Е Мъдростта От Древни Култури, По-Ефикасно От Това Няма! Ето Я Тайната Диета За Перфектна И Хармонична Фигура На Людмила Живкова

Готвачът на Тодор Живков – бай Данчо, също разкри преди време, че приготвял на Людмила Живкова сокове от магданоз с мляко. Лекари откриха, че свежият сок от магданоз има свойства, нужни за кислородния продан и за поддържане на естествените функционалности на надбъбречната и щитовидната жлеза. Елементите, които съдържа, са в такова комбиниране, че способстват за подсилване на кръвоносните съдове изключително на капилярите и артериите.

Заради вярванията си в източните духовни практики Людмила Живкова се е хранела единствено с плодове, ядки, пиела е чай, в доста редки случаи е приемала мляко. Била е прецизна вегетарианка. Тя живо се е интересувала от парапсихологичните феномени, трансценденталната медитация, хиндуизма, мистицизма, будизма, била е привърженичка на Махариши Maxeш Йоги, религиозните секти, тайните общества, езотериката като цяло. Срещала се е с гурута и шамани в Индия и Мексико.

Смъртта застига Людмила Живкова на 21 юли 1981 г, когато е единствено на 38 години. Кончината й и до момента е обхваната от мистериозни условия.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР