Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, проведе

...
Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, проведе
Коментари Харесай

Владимир Москов, кмет на Община Гоце Делчев: Надявам се да продължим ползотворното си сътрудничество с македонската Община Щип и занапред

Гоце Делчев. Кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, организира среща с кмета на македонската Община Щип Благой Бочарски. Това оповестиха от пресцентъра на Община Гоце Делчев . Срещата и визитата на Благой Бочарски са опознавателни и целят продължение на досегашните положителни контакти сред двете общини. Кметът на Община Щип е новоизбран на този пост и по тази причина при първото си посещаване в Гоце Делчев, той бе осведомен от кмета Владимир Москов с икономическата обстановка в региона, с естествените, културните и демографските дадености, както и с досегашния опит на Община Гоце Делчев в реализирането на европейски планове и такива по стратегиите за Трансгранично съдействие.
„ До момента постоянно сме имали доста положителни контакти с управлението на Община Щип. Имаме осъществени взаимни планове и се надяваме да продължим ползотворното си съдействие и отсега нататък “, разяснява кметът Владимир Москов.
Кметът на Щип Благой Бочарски съобщи, че с неговия екип доста биха желали да се срещнат с опита на Община Гоце Делчев по повод създаването, кандидатстването и реализацията на планове с европейски средства. " Вие имате извънредно огромен опит в кандидатстването и осъществяването на планове, а също така сте страна – член на Европейски Съюз. За нас е доста значимо да се поучим от вашия опит и при съществуване на планови благоприятни условия да осъществяваме такива дружно ", сподели още кметът на Щип.
Двамата кметове си размениха дарове и обявиха желанието си да работят дружно, както е било и до момента, като обсъдят опциите за създаване на планове свързани с инфраструктурата, енергийната успеваемост, туризма и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР