Готови сме за протести. Очевидно е, че ще се върви

...
Готови сме за протести. Очевидно е, че ще се върви
Коментари Харесай

Манолова: Хората очакват честно и почтено правителство, което да не работи за олигархията

" Готови сме за митинги. Очевидно е, че ще се върви към държавно управление на малцинството, партиите на митинга нямат нужното болшинство. Хората чакат смяна. Не си слагаме за цел да получаваме постове и позиции, настояваме за няколко политики. Необходима е поддръжка за бизнеса, майките и децата ", добави тя.

Манолова увери, че от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " ще упорстват за преизчисление на пенсиите от 1 октомври.

" Това е нашето изискване, с цел да продължим дружно с " ИТН " и " Демократична България ". Комисията по проверката осветли корупционните схеми. Предадохме всички сигнали до прокуратурата и служебните министри продължиха тези разкрития. Има нови сигнали ", акцентира тя.

Депутатката добави, че предлагането на парламентарната група е Мая Манолова да оглави Комисията по проверка, само че решението ще бъде на Народното събрание.

" Искам да видя коя от парламентарните групи ще гласоподава " срещу " основаването на Комисията по проверка. Поискахме чуване на министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и на следващия ден ще бъде първа точка в съвещанието по отношение на претекстовете за предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев. Днешният спор и гласоподаване във Висшия правосъден съвет ще бъде един тест и опция за Висш съдебен съвет да си измие очите и лицето. Хората са в правото си да желаят оставката на Иван Гешев ", сподели още Мая Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР