Готови сме за изборите от момента, в който регистрирахме партията.

...
Готови сме за изборите от момента, в който регистрирахме партията.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов за изборите: Коректен човек съм и давам всичко от себе си за каузи

Готови сме за изборите от момента, в който регистрирахме партията. Преди парламентарните избори обаче има частични избори в няколко обитаеми места, които са най-важният знак за резултатите от парламентарните избори. Там ще се разбере какви са настройките измежду хората. Това съобщи ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в утринния блок на Българска национална телевизия.

Той разяснява ситуацията, в която се организират изборите: „ Точно по тази причина трябваше да има разговор по значимите тематики сред институциите. Нито едно от предложенията на консултациите на президента не се възприе. Няма никакви проблеми да се вкара видео наблюдаване. Колкото по-прозрачен е изборния развой, толкоз по-добре. “

Цветанов разяснява и промяната в Министерство на вътрешните работи: „ Ротацията на служители на реда ще даде опция да се попречва въздействието на политическите сили. Това са първите парламентарни избори за ГЕРБ, които те ще провеждат. “. Според него ротацията на служители на реда ще помогне за възпрепятстването на пазаруването на гласове. Той даде образец със обстановката в Гурково, където е имало сигнали за пазаруване на вота.

Той посочи, че до момента постоянно са признавани изборните резултати, а в този момент има сигнали, че това може да не се случи. Цветанов беше безапелационен, че до момента ГЕРБ почтено е печелила и почтено е губила избори.

Цветанов още веднъж подсети, че има сделка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи: „ Симбиозата и задкулисието сред ГЕРБ и Движение за права и свободи са видни в общините Маджарово и Хасково. Разбрах, че има сделка сред Борисов и Движение за права и свободи през 2018г. Тази сделка е станала след парламентарните избори през 2017г. “. Той напомни казусът с Ягодинската пещера и прехвърлянето ѝ към община Борино.

Бившият втори в ГЕРБ даде няколко образеца за колаборация сред ГЕРБ и Движение за права и свободи: „ Обадиха ми от Движение за права и свободи да подкрепим техния претендент в Исперих, а не самостоятелният. Тогава аз дадох цялостна независимост на структурата и тя поддържа самостоятелният претендент. “. Той сподели, че обстановката в Разград е била сходна.

Цветанов беше безапелационен, че не отделя структури на ГЕРБ, а се следи развой на огорчение на хора от ГЕРБ.

По тематиката за връзките с Борисов той съобщи: „ Аз съм правилен човек и давам всичко от себе си за дела. Сега пазя хората, които желаят да бъдат парламентарно показани. Никога не съм ходил тук-там, където се правят сделки. Винаги съм защитавал кардинална позиция. “.

Той напомни за случаи на непозволено въздействие във властта и сподели, че и по това време е защитавал кардинална позиция: „ Трябва да дадем опция хората да бъдат осведомени. Ние през днешния ден не приказваме за политики. “

Беше наранена и тематиката за геополитика и казусът с Навални: „ Официалната позиция на страна ни е много безредна и непоследователна. И президентството няма съответна позиция по случая. Аз върша прилика със случая Скрипал. В България също имаше тровени с новичок, а никой не разяснява това. “

Цветанов сподели, че България има потребност от промени в правосъдната система и закриване на профилираната прокуратура и профилирания съд. Той даде изброи делата против „ Килърите “ и „ Наглите “ като образци за добре свършена работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР